dilluns, 19 de setembre del 2011

NOSTÀLGIA : any 1960 d'en Joan Maria Solà

Benvolguts:

He rebut la vostra circular, i desconeixia l'existència d'aquesta associació, que per altra part m'ha traslladat a finals dels anys 60 quant un grup de veins al voltant de Villa Jardin també varem montar una associació.

Eren uns temps molt precaris, sobretot per a la urbanització, amb problemes d'aigua i amb tots els carrers per asfaltar. Fixeu-se que quan plovia, no podiem sortir practicament de la urbanització. El torrent del Ase, ara Verge de Nuria, quedava inutilitzat per les fortes riuades que baixaven per ell, i per Kennedy, acabat d'obrir, com també era de terra, era impossible cricular-hi. El problema del aigua va ser greu, fins que poguerem empalmar amb l'aigua del poble, doncs el manantial del senyor Font no donava per a mes.
 Jo, actualment ja no hi visc, tot i que conservem la casa a Villa Jardin 51, ha canviat tant que ja no es el que era quan els nostre fills jugaven a futbol al mig de Villa Jardin i treiem les cadires fora on ara és practiament una autopista.De totes maneres, de tant en tant hi passem algun dia, i per tant ja us faré l'ingrés com a socis de l'associació, recordant l'antiga dels anys seixanta.
No em resisteixo d'enviar-vos una postal del Masnou  de principis dels seixanta a on he assenyalat la ubicació de Santa Madrona, practicament sense construccions.

Disposeu,
Joan Maria Solà 

EL NOSTRE COMENTARI: Amb 50 anys. . . les deficiències no han canviat gaire,. . . i n'hi ha noves de afegides

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada