diumenge, 4 de setembre del 2011

Carrer:ARTESA DE SEGRE . . .?



En el plano de carrers del Ajuntament de El MASNOU,  el carrer Artesa de Segre  esta situat per sota de l'Autopista entre l'Avinguda dels senyors Cusi i Fortunet i l'Avinguda John Fitzgerald Kennedy.
però el carrer urbanitzat comença un cop atrevesada la Avinguda de la Mare de Deu de Núria en direcció a l'Avinguda John Fitzgerald Kennedy.


El traçat del carrer Artesa de Segre en el plano no està ben definit, com tampoc ho està el Parc dels Vivers, però la realitat encara és pitjor.

Les terres de sota el pont de l'autopista amb el pas del temps i el costum dels vianants, motos, automòbils d'usar-lo de drecera, l'han convertit en un terreny molt transitat, tant transitat que es podria dir que és el tram de carrer de tot el barri amb més trànsit a excepció de l'Avinguda John Fitzgerald Kennedy que és la que comunica amb Teià.

Aquest tram del carrer Artesa de Segre és el que menys s'assembla a un carrer, per no haver no hi ha vorera, ni fanal, cap traçat indicatiu de per on poden passar els cotxes ni els vianants, no hi ha desguassos ni clavegueres, . . .  però hi ha abocaments de runes, deixalles, sots, fang (quan plou), etc.

Però com diuen valen més unes imatges que mil paraules.



Una vegada vistes les imatges, quina es la vostre opinió ?


Estarem molt interesats en els vostres comentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada