dimarts, 16 de juliol del 2013

L'ENTORN del carrer Artesa de Segre . . .

Aquest cap de setmana he donat una volta per el nostre barri i veient com va quedant i a falta de la capa d'asfalt, es pot dir que nomes fa 1 mes era inimaginable, l'amplitut de la vorera amb la fila de lladoners  al costat conectan amb el "parc del vivers" resaltant la posibitat d'esbarjo que ens ofereix el parc tot hi que li falta una mica de neteja i algun banc perquè les persones de certa edad puguin descansar desprès de la pujadeta.

El Parc dels vivers avui, i el carrer ARTESA DE SEGRE, amb una ample vorera per passejar. . .

L'ENTORN del carrer Artesa de Segre . . . es el que ara ens preocupa tot i que degut a les obres s'ha fet una mica d'actuació tan a la zona inmediata a la vorera al costat d'on s'han plantat els lladones, nivellant i buscant les pendents però han quedad llaunes, envasos, bruticia, . . . que no dubtem seran retirats abans d'acabar les obres.

. . . sota de l'autopista, també s'hi han passat les maquines i han aplanat el terrany fent unes pendents per  conduir les aigües de la pluja, però de moment han quedat uns llocs un xic abandonats, tan al costat del col.lector del torrent d'Ase (herbotes i canyes), com a la part alta del carrer en la cruïlla de la carretera de Teià (amb mes herbotes i canyes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada