dissabte, 28 d’abril del 2012

ASSISTENCIA a L'Assemblea 2012

Tan sols us faig un petit avançament de l'aspecte de la sala de : "LA BARQUETA"  és el lloc en el que es va fer la reunió de l'Associació de Veïns Vila Jardí - Santa Madrona.
La sala estava amb tot de fotografies de detalls del barri i de temes sobre dels punts de les qüestions que es van comentar i debatre durant l'assemblea  . . . .


. . .  amb un petit refrigeri  i amb comentaris col·loquials i familiars es va finalitzar l'acta.
Es de lamentar la poca assistència de socis, però així hi tot es van fer 2 socis nous.
Dels 42 socis només ens varem aplegar 5 membres de l'actual junta,  i 12 persones més, per la propera Assemblea desitgem com a mínim doblar la xifre d'assistència com també que la xifra total de socis depassi de molt per sobre de la cinquantena.
Feu comentaris a tots els veïns que es facin socis perquè amb la major quantitat podrem fer mes pressió a les autoritats per resoldre les necessitats, o els petits i no tan petits problemes diaris del nostre barri.
 Si cada un de nosaltres es proposa fer tan sols 1 nou soci abans de la propera assemblea quasi seriem un centenar de socis, ja seríem un col·lectiu de molt de pes al fer les nostres propostes i demandes d'actuacions, tot i no sent ni el 25% dels veïns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada