dissabte, 17 de març del 2012

Pantalles acústiques

El passat  dimarts dia 6 de març rebem a la junta un e-mail del Sr.Ernest Suñé, però signat per la senyora Marta Neira Portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament del Masnou per assistir a l’endemà, dimecres 7 de març, a les 11hores, a la presentació de la moció que el seu grup municipal farà sobre la necessitat d’instal·lar pantalles acústiques a l'autopista C-32, serà debatuda en la comissió corresponent en el Parlament de Catalunya en forma de Proposta de Resolució que presenta el seu grup parlamentari.

Degut a la pressa de temps per comunicar-nos i organitzar alguna delegació, es va declinar la invitació, no obstant li vàrem demanar estar informats de la sessió.

Vista parcial de un tram d'autopista protegida per una insuficient pantalla acústica

El dia 9 es va rebre un nou e-mail que ens convocava a una reunió pel dia 13 a les 5 de la tarda per ser rebuts per Sra. Marta Neira en una sala del consistori a la que vàrem assistir la nostra presidenta Virtudes Luque i els vocals Josep Mª Cid i Jordi Duran.

En el curs de la conversa ens va comunicar que la Proposta de Resolució demanant la instal·lació de pantalles acústiques a la autopista C-32 al seu pas per Masnou, presentada pel grup parlamentari Socialista, va ser aprovada per unanimitat en el si de la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya.

Ens va remarcar que el termini d’execució de l’obra es de 4 mesos per a que la Generalitat de Catalunya faci les gestions oportunes amb  ACESA per a que aquests assumeixin la responsabilitat i la despesa de instal·lar les pantalles acústiques.

També el Sr. Ferran Flor ens va comunicar via telèfon la dita resolució.

En definitiva que s’ha de veure una millora per els primers dies de Juliol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada